'CARE WITH LOVE'

Door Julia van Steden, 2016

90cm x 130cm

Juist in deze tijd is "CARE WITH LOVE'' actueel . De geweldige zorg die verleent wordt in de ziekenhuizen en overal waar men elkaar helpt in de ruimste zin.  Copyright logo:St.Francis Hospital, Indore, India. Dit schilderij is in opdracht gemaakt voor een vrijwilligersproject, en hangt in de centrale hal van het St. Francis Hospital, een ziekenhuis dat gebouwd is voor alle lagen van de bevolking in Indore in India. Het logo van het ziekenhuis heb ik transparant geschilderd als een zon die er doorheen schijnt, de zon van hoop en liefde, hart en handen gevend met liefde en zorg voor iedereen, speciaal voor de armen in Indore. De mensen zijn geschilderd zoals ze zijn. Samen op weg naar het ziekenhuis, lachend, zorgzaam, of een beetje bang voor wat er gaat gebeuren. De achtergrond in kleur geschilderd, in kleuren van hoop. Dat het ziekenhuis deze mensen een stukje zon, gezondheid en welzijn in hun leven mag brengen.    

niet te koop

Techniek

Tweedimensionaal | Schilderkunst | Acrylic | on canvas

Tags

Schilderij Vrouwen Zon Mensen Liefde Woman Realistisch Painting Lagen Love Samen Alle Sun Of Armen Weg Kinderen India People Road Bevolking Zorg Realistic Children All

Over Julia van Steden

Ik volgde mijn opleiding aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam (en ben afgestudeerd in 1979). Voor mij zijn portret, rozen en zeegezichten favoriet maar ik heb ook andere onderwerpen geschilderd. Ik heb onder andere in het Singermuseum in Laren, Galerie De Observant in Amersfoort en in Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn geëxposeerd. Voor al mijn werk en alle hier getoonde foto's daarvan geldt © Julia van Steden c/o Pictoright Amsterdam 2019.