Attached.

Door Ingrid Siliakus, 2011

12cm x 24cm x 12cm

Zowel het zwarte als het paarse deel is gemaakt uit één stuk. D.m.v. lipjes en gleufjes zijn ze met elkaar verbonden. Dit kan los (plus de binnenkanten die aan de delen vast zitten), waarna het opgevouwen kan worden tot een twee-dimensionaal vlak of tot het originele platte vel waarmee werd begonnen. Ook kunnen dan van de delen andere vormen worden gemaakt .  Papiersoort: : Translucent en Envelopprint van rond de 200/220 gram. 

prijs op aanvraag

Techniek

Ruimtelijk | Beelden | Paper

Tags

Art Papier Kunst Bergen Papierkunst Paper Paperart Snijden Vouwen Exhibition Tentoonstelling Artwork Event Aquarelpapier Nh Papierarchitect Kirigami Paperarchitect Cutting Folding Kunst10daagse Library Kunstboek 2011 Noord-holland

Over Ingrid Siliakus

Jaren geleden ontdekte Ingrid de Japanse kunstvorm papierarchitectuur. Papierarchitectuur is het met uiterste precisie snijden/vouwen van een drie-dimensionaal object uit slechts 1 vel papier. Ingrid haar vermogen tot 3D denken is in de afgelopen jaren dusdanig gescherpt, dat zij in staat is complexe patronen te ontwerpen. Opleiding: autodidact.