Stripes

Door Betty Kloosterman, 2020

80cm x 60cm x 3cm

"Stripes"  Epoxyhars met pigmenten op paneel. Veel mica glinsterende pigmenten op een zwart, donkerblauwe ondergrond. Indien op een lichte plek opgehangen worden de kleuren prachtig diep, door de enorme glans is het lastig te fotograferen. De kleuren zijn in het echt veel warmer. Een voorbeeld met licht is op de facebookpagina van High gloss epoxyart te zien, want kan ik hier niet plaatsen. Heeft een oppervlakte met lichte structuur, maar nog steeds veel glans.  Het schilderij kan verticaal of horizontaal opgehangen worden.

€350,00

Techniek

Tweedimensionaal | Painting | Mixed Media | On panel

Tags

Schilderij Abstract Art Kunst Painting Moderne Galerie Kleur Interieur Abstractexpressionism Color Contemporary Colour Gallery Bright Glinsterend Epoxy Gloss Resin Epoxyhars Mica Affordable Kunstkopen Resinart Wallart

Over Betty Kloosterman

Ik ben Betty Kloosterman(1968) en schilder al aquarel sinds 1994. Aquarelleren op doek is mijn specialiteit die ik, door te experimenteren met materialen en technieken, steeds verder verfijn. Daarnaast heb ik sinds een aantal jaar een nieuwe kunstuiting gevonden in epoxyhars die ik kleur met pigment waarna ik er schilderijen van maak.