Door de bomen het licht niet kunnen zien

Door Cas Pieksma, 2018

60cm x 22cm x 22cm

Deze takkenlamp is spontaan ontstaan. Ik heb altijd al bewondering voor bomen gehad en ik hou van de natuur. Als kind al klom ik in de hoogste boom, nu jammer genoeg niet meer.      

€350,00

Techniek

Ruimtelijk | Beelden | Wood

Tags

Art Licht Natuur Light Boom Takken Lamp Verlichting Tree Donkere Nature Wast Trees Recycling Kerst Rvs Led Dagen Applied Kerstfeest Branches Takkenlamp 220volt E14

Over Cas Pieksma

Ik ben geboren in 1962 en zo lang ik mij kan heugen ben ik altijd creatief bezig geweest met mijn handen. In mij vrije tijd ben ik beeldend kunstenaar. In de jaren ‘90 heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van pottenbakken en schilderen. Ik heb het uitproberen van nieuwe technieken en vooral het ontmoeten van andere creatievelingen ervaren als een verrijking. Destijds werkte ik in een betonfabriek en heb veel geëxperimenteerd met afval van staal en hout. Ik ben toen steeds meer gaan zien dat het gewoon een kwestie is van doen en ervaren wat de materialen in je handen doet en je laten leiden door intuïtie. Sinds 2013 ben ik weer begonnen met abstract schilderen op het linnendoek en vanaf 2018 met het bewerken van afval en verpakkingsmaterialen en meer fotografie.