een gevoel van samen-zijn..

Door Elly Van den Eertwegh, 2018

67cm x 28cm x 20cm

een unique Herinneringsbeeld , een kunstwerk op een console waarin tastbare dierbare herinneringen in kunnen  worden bewaard  (voor evt as is er een klein zakje toegevoegd)

€350,00

Techniek

Ruimtelijk | Beelden | Ceramics

Tags

Rood Groen Hart Kunst In Troost Mijn Close Verbondenheid Memories Dichtbij Remember Nooit-vergeten Herinneringen-bewaren

Over Elly Van den Eertwegh

Mijn Beeld-Urnen zijn uniek gemaakte keramische beelden, waarin de as kan worden bewaard van een dierbaar persoon , of dier. Al werkende en uit reakties van belangstellenden , ontstond het idee dat het eigenlijk Herinneringsbeelden zijn waar ook allerlei kleine tastbare herinneringen in kunnen worden bewaard. Niet iedereen vindt het fijn om de as van een geliefd persoon(dier) in hun direkte leefomgeving te bewaren.. En dat in mijn Herinneringsbeelden door hun vorm en maat, ook andere persoonlijke herinneringen bewaard kunnen worden (briefjes, sieraden,foto.s) Hoewel ik de Herinneringsbeelden een mooi plekje BINNENSHUIS gun, kunnen ze ook buiten geplaatst worden in een “BUITENHUISJE” waardoor ze bestand zijn tegen regen en wind.(zie foto.s)