...een plekje voor jou...

Door Elly Van den Eertwegh, 2015

32cm x 16cm x 18cm

  Foto van boven ( dekseltje met kaarsje ) ..n BEELD_URN..een UNIEK gemaakt HERINNERINGSBEELD waarin  oa. de as  bewaard kan worden van een dierbaar iemand die is overleden..of van een geliefd dier dat is overleden... een BEELD die  op een geheel eigen wijze  een bijdrage kan leveren aan  troost in tijden van verlies,in de direkte woon/leefomgeving. Dit HERINNERINGSBEELD  kan binnen  en buiten geplaatst worden. samen met het BUITENHUISJE kost het €450 Het kan tevens een Herinneringsbeeld  worden dat gegeven wordt bij de geboorte van een kind en waarin kleine bijzondere dingetjes worden bewaard. Op die manier  kan het na een aantal jaren een hele bijzondere terugblik  geven op de kindertijd. Een Beeld met allerlei aardige, kleine herinneringen ( n soort " oma/opa"  kado voor als het kind volwassen is geworden...?!)   

€350,00

Techniek

Three-dimensional | Beelden | Ceramics

Tags

Herinneringen Uniek Aardekleuren Troost Urn Keramiek Vergankelijkheid Bewaren Memory Binnenshuis Alliance Precious Houvast Vergankelijk Herdenkingsbeeld Simplicity Consolation Transience Herinneringsbeeld Save Remember - Kaarsje Asbeeld Transitory

Over Elly Van den Eertwegh

Mijn Beeld-Urnen zijn uniek gemaakte keramische beelden, waarin de as kan worden bewaard van een dierbaar persoon , of dier. Al werkende en uit reakties van belangstellenden , ontstond het idee dat het eigenlijk Herinneringsbeelden zijn waar ook allerlei kleine tastbare herinneringen in kunnen worden bewaard. Niet iedereen vindt het fijn om de as van een geliefd persoon(dier) in hun direkte leefomgeving te bewaren.. En dat in mijn Herinneringsbeelden door hun vorm en maat, ook andere persoonlijke herinneringen bewaard kunnen worden (briefjes, sieraden,foto.s) Hoewel ik de Herinneringsbeelden een mooi plekje BINNENSHUIS gun, kunnen ze ook buiten geplaatst worden in een “BUITENHUISJE” waardoor ze bestand zijn tegen regen en wind.(zie foto.s)