Human nature 1

Door Jan van Mullem, 2009

70cm x 100cm

Deel 1 van een tweeluik. Dit deel laat het resultaat van menselijk handelen zien zoals het helaas vaak is. Slecht voor milieu, mens en dier.

€497,00

Techniek

Tweedimensionaal | Painting | Olieverf | on canvas

Tags

Bos Child Forest Milieu Brand Kinderarbeid Vervuiling Polution Labour Leed Duurzaam Omkoping Sustainable Ontbossing Corruptie Deforestation Corruption Bribery

Over Jan van Mullem

Mijn naam is Jan van Mullem, ik ben in 1962 in Rotterdam geboren en woon in Capelle aan den IJssel. Ik heb bij verschillende docenten lessen gevolgd in aquarel, acryl en olieverftechnieken. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om mij te specialiseren in olieverf. Mijn stijl is hedendaags realisme, maar heeft ook vaak impressionistische elementen. Bij het opzetten van een schilderij begin ik met een realistische tekening op basis van een foto. Gaandeweg geef ik hier mijn eigen invulling aan door te spelen met kleur, schaduw en compositie. Mijn voorkeur gaat uit naar het schilderen van gebouwen en landschappen. Ik zoek altijd naar karakteristieke voorstellingen zoals oude steden of verweerde gebouwen. Daarnaast schilder ik in opdracht ook andere voorstellingen.