Grachtengordel blauw

Door Mir Mirthe Kolkman van der Klip, 2020

100cm x 150cm x 4cm

Dit stadsgezicht van herenhuizen en grachtenpanden geschilderd in blauwe en meerdere kleuren  geeft een sfeervol effect op de muur als wanddecoratie .De herkenbare oude steden van Nederland met de prachtige sierlijke geveltjes aan de oude grachtenhuizen. Het is een hedendaags figuratief schilderij .Een echte blikvanger en aanrader als kunstwerk voor de optimale sfeer in uw interieur of werkomgeving.Het is een origineel handgeschilderd schilderij op linnen doek met een aluminium  frame .Kortom een mooi kwaliteitswerk voor de echte liefhebber.

€900,00

Techniek

Tweedimensionaal | Painting | Acryl | on canvas

Tags

Schilderij Art Kunst Amsterdam Painting The Holland Stad Stadsgezicht Grachtenpanden Hedendaagsekunst Netherlands Wanddecoratie Linnendoek Grachtengordel Dutchartist Kleurrijkekunst Geveltjes Mir Oerhollands Kunstenaresmir Cityofamsterdam Vanderklip Mirthekolkman Canalsofamsterdam

Over Mir Mirthe Kolkman van der Klip

Kunstenares Mir. Anno 2005. Ik schilder vanuit passie, gevoel en emotie. Stijl: expressie, figuratief, abstract, kleurrijk. Inspiratie: natuur, het dagelijkse leven, dieren, en mijn fantasiewereld.