Framed horizon

Door Miechel Kockelkoren, 2020

80cm x 80cm

Geprint op Fuji Crystal DP II fotopapier en permanent verlijmd op een 3 mm. Aluminium Dibond basisplaat. Vervolgens wordt er vloeibare speciale composiethars (Epoxy Liquid Gloss) tot 2 mm dik in dunne lagen over het kunstwerk gegoten. Deze toegepaste techniek zorgt er ook voor dat de kleuren intenser, scherper en dieper lijken, waardoor er een spectaculair diepte effect met een warme en vooral exclusieve uitstraling ontstaat.

€3300,00

Techniek

Tags

Abstract Modern Art Media Kleurrijk Aluminium Vierkant Kunst Center New Ritme Kleur Hedendaags Centrum Photo Digital Conceptueel Color Colorful Square Contemporary Manipulated Reflecties Rhythm Other

Over Miechel Kockelkoren

Miko (Miechel Kockelkoren) ben een digital-art kunstenaar, geboren (1953) en getogen te Mechelen, Zuid-Limburg (Nederland). In de jaren tachtig maakte ik kunstwerken met acryl- en Oost-Indische inkt. Daarna, vanwege mijn drukke baan, was het lang stil rond mijn artistieke uitingen, tot 2012. In 2012 begon ik te experimenteren in New Media Art op de computer. In 2013 voltooide ik mijn eerste digitale schilderijen. Mijn abstracte digitale schilderijen zijn het resultaat van een combinatie van handmatige schetsen, fotografische en digitale technieken. Met mijn veelzijdige creativiteit en mijn gevoel voor kleur en beeld, heb ik mijn eigen individuele creatieve expressie gevonden bij het maken van digitale schilderijen onder de naam Miko Resinpaintings.