Oude liefde roest niet

Door Cas Pieksma, 2018

171cm x 92cm x 4cm

OUDE LIEFDE ROEST NIET. Olie en acrylverf, zand en dan koper en messing laten oxideren op een jutedoek dat gespannen is op een houten frame van 92 x 170 cm..Ik kan u op verzoek meerdere (close-up ) foto's  toezenden van het kunstwerk.

€2000,00

Techniek

Tweedimensionaal | Schilderkunst | Mixed Media | On canvas

Tags

Hout Koper Olieverf Acrylverf Jute Of Roest Zand Stuks Sand Copper A Wood Messing Lot Brass Zout 500 Salt Patience Roerhoutjes Stirrups Houtenframe

Over Cas Pieksma

Ik ben geboren in 1962 en zo lang ik mij kan heugen ben ik altijd creatief bezig geweest met mijn handen. In mij vrije tijd ben ik beeldend kunstenaar. In de jaren ‘90 heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van pottenbakken en schilderen. Ik heb het uitproberen van nieuwe technieken en vooral het ontmoeten van andere creatievelingen ervaren als een verrijking. Destijds werkte ik in een betonfabriek en heb veel geëxperimenteerd met afval van staal en hout. Ik ben toen steeds meer gaan zien dat het gewoon een kwestie is van doen en ervaren wat de materialen in je handen doet en je laten leiden door intuïtie. Sinds 2013 ben ik weer begonnen met abstract schilderen op het linnendoek en vanaf 2018 met het bewerken van afval en verpakkingsmaterialen en meer fotografie.