..NOOIT-VERGETEN...

Door Elly Van den Eertwegh, 2016

25cm x 30cm x 20cm

....;lopend op een stil ..verlaten strand...stenen..zeewier...drijfhout..groene slierten..mos... dit is wat me inspireerde bij het maken van dit Herinneringsbeeld....in het beeld is ruimte om  kleine dierbare herinneringen te bewaren...een dierbaar plekje voor mooie herinneringen..als  dit herinneringsbeeld  geplaatst wordt in een zgn BUITENHUISJE is het bestand tegen regen en wind en kost het samen €450.

€350,00

Techniek

Ruimtelijk | Beelden | Mixed Media

Tags

Groen Steen Green En Beach Kracht Eenvoud Troost Rust Urn Ruw Zeewier Vergankelijkheid Earth Nature Vertrouwen Sand Colors Fris Bewaren Precious Houvast Trust Herdenkingsbeeld Simplicity

Over Elly Van den Eertwegh

Mijn Beeld-Urnen zijn uniek gemaakte keramische beelden, waarin de as kan worden bewaard van een dierbaar persoon , of dier. Al werkende en uit reakties van belangstellenden , ontstond het idee dat het eigenlijk Herinneringsbeelden zijn waar ook allerlei kleine tastbare herinneringen in kunnen worden bewaard. Niet iedereen vindt het fijn om de as van een geliefd persoon(dier) in hun direkte leefomgeving te bewaren.. En dat in mijn Herinneringsbeelden door hun vorm en maat, ook andere persoonlijke herinneringen bewaard kunnen worden (briefjes, sieraden,foto.s) Hoewel ik de Herinneringsbeelden een mooi plekje BINNENSHUIS gun, kunnen ze ook buiten geplaatst worden in een “BUITENHUISJE” waardoor ze bestand zijn tegen regen en wind.(zie foto.s)