Leven in vrijheid

Door Cas Pieksma, 2015

120cm x 120cm x 3cm

  Leven in vrijheid is een wereld in vrede, verdraagzaamheid en zorg voor elkaar.                                       Acrylverf op jute over een linnendoek van 120 x 120 cm. samen gespannen over een zwaar stevig houten frame.  

€650,00

Techniek

Tweedimensionaal | Schilderkunst | Acrylic | on canvas

Tags

Abstract Modern Art Canvas Acrylverf Jute Vrijheid Verf Freedom Peace Linnendoek Vernislaag Verdraagzaamheid Textiellijm Tolerance

Over Cas Pieksma

Ik ben geboren in 1962 en zo lang ik mij kan heugen ben ik altijd creatief bezig geweest met mijn handen. In mij vrije tijd ben ik beeldend kunstenaar. In de jaren ‘90 heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van pottenbakken en schilderen. Ik heb het uitproberen van nieuwe technieken en vooral het ontmoeten van andere creatievelingen ervaren als een verrijking. Destijds werkte ik in een betonfabriek en heb veel geëxperimenteerd met afval van staal en hout. Ik ben toen steeds meer gaan zien dat het gewoon een kwestie is van doen en ervaren wat de materialen in je handen doet en je laten leiden door intuïtie. Sinds 2013 ben ik weer begonnen met abstract schilderen op het linnendoek en vanaf 2018 met het bewerken van afval en verpakkingsmaterialen en meer fotografie.