H en B

Door Mark Robson, 2007

36cm x 24cm

Trouwprent van een jong stel tussen decoratieve wapperende wimpels, bamboe en voor een oosterse bloemenachtergrond. Geinspireerd op manga en animé kunst. De initialen H & B hebben het karakter van Japanse penseeltrekken. Hij heeft een draak-tattoo op de arm en schouder. Haar blonde haren wuiven mee met de oosterse wind.

niet te koop

Techniek

Two-dimensional | Drawing | Ink

Tags

Blond Bamboe Kunstenaar Artist Japanse Oosters Antwerpen Draak Mark Belgium Antwerp Penseel Tattoo België Robson Illustrator Berchem Trouwprent Wimpels Manga Anime Penseeltrekken

Over Mark Robson

Ik ben een all-round freelance Illustrator, Kunstenaar & Grafisch Vormgever. In 1986 studeerde ik af aan Sint-Lucas (Antwerpen) in de opleiding Toegepaste Grafiek & Illustraties. Sindsdien kon ik als Illustrator of Grafische Vormgever, aan verschillende interessante projecten meewerken. Ik ben geboren te Antwerpen (België) en heb van kindsbeen af getekend, geschilderd en geknutseld. Vorige eeuw groeide ik op met cultuur, kunst, film, muziek en Amerikaanse Comicbooks. Esthetiek en pulp zijn voor mij even boeiend, net zoals mystiek, andere realiteiten en parallelle werelden. Waar ik enorm van hou, in het leven en in mijn Kunst & Illustraties, is diversiteit, humor en verwondering.