Believe

Door Antoinette Donkers- Dekker, 2017

56cm x 54cm x 22cm

"Believe" gaat over geloven en vertrouwen in jezelf. Over geloven in je eigen kracht en schoonheid, over geloven in je mogelijkheden en talenten. Hierin durven geloven geeft innerlijke vrijheid. Dit is de basis van waaruit je kan geloven in de vrijheid en het recht op vrijheid van iedereen. Tijdens het maken werd dit beeld een soort wachter, een soort beschermer van de vrijheid en vrede in het algemeen. Als een engel waakt ze over de vrede en blijft ze hierin geloven ook als vrede ontbreekt. Zij is zelf vrede.

€1999,00

Techniek

Ruimtelijk | Beelden | Ceramics

Tags

Vrouw Beeld Woman Engel Angel Sculptuur Bevrijding Keramiek Vrijheid Freedom Vrede Pure Steengoed Sculpture Liberation Peace Ceramics Stoneware

Over Antoinette Donkers- Dekker

Beelden in keramiek, hout, brons, steen en staal. Tekeningen en objecten. Mijn vrije werk gaat over emoties, over geboorte, leven en dood. Ik toon de mens die overblijft wanneer alle maskers afgelegd worden. In opdracht maak ik grafmonumenten en herinneringsbeelden, portretten, relatiegeschenken en schalen. Verder bied ik Persoonlijke Coaching, Cursussen in atelier en Bedrijfsuitjes.